Tervetuloa uuden LC:ni pariin. Ja kuten ainakin osa lukijoista tietää, Jorbanjargan suvusta kertova LC, minun "eksäni",  kaatui tekniikkavaikeuksiin ja hukattuihin kuviin. Koivuloihin kyllästyin ja netin toimimattomuus lannisti senkin perhanan väkerryksen lähtökuoppiinsa.

Aloittajana on norjalaissimi Mikkel Fuglehaug ja tarina kertoo hänen aloittamansa suvun vaiheista aina kymmenenteen sukupolveen saakka. En halua sulautua harmaaseen massaan, joten yritän ujuttaa mukaan myös vähän draamaa.

Ensimmäisten osien kuvat saattavat olla melko kökkelbeeruksia, koska pienessä kopperotalossa, jossa ei ole seinäpäällysteitä, on vaikea ottaa mitään mestariteoksia. Jahka suku rikastuu, kuvatkin tulevat paranemaan. Ja tällä kertaa en aio sortua Vuodatuksen kuvapalvelun kehnolaatuisiin puurokattilakuviin. Tekstiin sen sijaan panostan alusta asti, se on henkiasia tässä touhussa.

Jos tämä pelottelu ei saanut sinua ruikkimaan housuihisi, lue ensimmäinen osa. Se ilmestyy mahdollisimman pian, ehkäpä jo huomenna. Laatikoita, linkkejä ja muita hienouksia teen tänne pikku hiljaa vähä vähältä. Linkitystä saa pyytää vaikka heti, mutta toteutus tapahtuu omalla ajallaan. Päivitystahti tulee olemaan sellainen osa viikossa parissa kolmessa, mutta takaan aidon Gurami-laadun.

 

Tribe has spoken, forever yours, R.I.P. ja hellurei hellurei vääntö on hurjaa, GURAMI